Top Menu

Atölye Çalışmaları

atolye-calismalari

Atölye çalışmaları nedir diye soracak olursanız...

Aslında aktif bir eğitimdir. İnsanlar atölye çalışmalarında çevresiyle etkileşim halinde olarak elindeki materyallerle yaratıcılıklarını geliştirirler, kendi ilgi alanlarını oluştururlar. İnsanların hobi edinmesi ve becerilerini geliştirmesi için atölye çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yapılan her atölye bir programı kapsıyor. Disiplinli çalışma sistemi ile insanlar dahil olduğu atölyeler ile kendilerini geliştirmektedir. Atölye çalışmaları ile bireyler sosyalleşme imkanı bulurken, boş vakitleri verimli olarak kullanma mutluluğunu yaşarlar. Bu bağlamda sanat aktivitesi adını taşıyan atölye çalışmaları ile insanların hayattan zevk almalarına katkıda bulunmaktayız. Yetişkinler için tam donanımlı atölye çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Yetişkinlerin toplumsal katılımını arttırmayı, deneyimlerini paylaşabilecekleri alanlar yaratmayı ve kültürler arası iletişim olanaklarını çeşitlendirmeyi hedefliyoruz. Atölye çalışmaları aynı zamanda sosyal, kültürel, ve bireysel öğrenmeyi arttıran çalışmalardır. İnsanların kendilerini ifade edebildikleri alanlarda aynı zamanda yaşam becerilerini de geliştirir. Katılımcıların el becerilerini geliştirmek, ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak için oluşturulan atölyeler eğlenceli bir atmosfer sunuyor. Ebru sanatı, boya ve fırça atölyesi, bina eskiz atölyesi, tasarım odaklı düşünme atölyesi, mutfak atölyesi.

Çocukların motor becerilerini geliştirmek, hayal güçlerini farklı alanlarda da kullanmalarını sağlamak ve diğer çocuklarla birlikte bir ekip çalışması halinde bir atölye gerçekleştirebilmeleri için tasarladığımız atölye çalışmalarımız var. Çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlarken, duygu ve düşüncelerini ifade etme şekillerinin gelişmesine de katkı sağlanır.

Atölye çalışmaları çocukların hayal gücünü desteklediği gibi konsantrasyonlarına da büyük katkı sağlar. Tüm çocuk atölyelerinde yaratılan işlerde çocukların karşısında somut örnekler çıkar ve düşüncelerini pekiştirmede yarar sağlanır. Farklı malzemelerle tanışmak, malzemeleri düzenli ve özenli kullanmayı öğrenmek çocuklar için çok faydalı. Çocukların kavramları öğrenmeleri, oyun sürecinde öğrenmeleri sağlanır. Çocuklar için özel olarak tasarladığımız atölyelerimiz şu şekildedir; Oyuncak yaratım atölyesi, kukla atölyesi, boya ve fırça atölyesi, minik şef atölyesi, emoji atölyesi, sokak oyunları atölye çalışmaları çocuk atölyelerinde yaratıcılığın ön plana çıkarılmasında fayda sağlar.

** Yapacağınız organizasyon ya da etkinlikleriniz konusunda bilgi almak ve teklif istemek için aşağıdaki ilgili formu doldurarak bize ulaşmanız yeterli. İletişime geçmek için lütfen formu doldurunuz.


Adınız :

E-Posta Adresiniz : (*)

Mesajınız : (*)


 Atölye Çalışmaları

cicek dikim atolyesi
(Çiçek Dikim Atölyesi)

pandomim atölyesi
(Pandomim Atölyesi)

ebru atolyesi
(Ebru Atölyesi)

atık atölyesi
(Atık Heykel Yapımı Atölye Çalışması)

geri dönüşüm atölyesi
(Atık Heykel Yapımı Atölye Çalışması)

kukla atolyesi
(Kukla Atölyesi)

kurabiye atolyesi
(Kurabiye Atölyesi)

mum atolyesi
(Mum Atölyesi)

balon atölyesi
(Sosis Balon Atölyesi)
ŞİRKET ETKİNLİKLERİ, AVM ETKİNLİKLERİ, İŞ GÜVENLİĞİ ETKİNLİKLERİ, ŞİRKET PİKNİĞİ, KORTEJ PERFORMANS VE ŞOVLAR. ŞİMDİ #KEŞFET! ETKİNLİK OFİSİ