Top Menu

Bayi Toplantıları

bayi-toplantilari
Bayi sistemi ile çalışan firmaların, dönemsel olarak bir araya geldiği bayi toplantılarının şirket yapısına uygun olarak gerçekleştirilmelidir. Bayi toplantıları geçmiş ve geleceği göz önüne alarak bu değerlendirmeler sonucunda sürdürülür. Firmalar bu toplantılar ile bayiler arası iletişimi güçlendirmek, iş süreçleri konusunda bilgi alışverişinde bulunma gibi ihtiyaçların karşılanması ile bir moral motivasyon etkinliği ortaya çıkarır. Yapılan bilgi alışverişi bilgilendirme açısından çok önemlidir.

Şirket Kimliğine Uygun Bayi Toplantısı Nasıl Gerçekleştirilir?

Bayiler, marka ve firmanın müşterilerle iletişimini ve böylelikle ilişkisini belli eden faktördür. Bayi toplantısı organizasyonu ise , firmanın veya markanın kurumsal başarısını yansıtır.Bayi toplantısının nerede yapılacağına karar verilmesi, toplantı mekanı için tüm hazırlıkların yapılması, yurt içi ve yurt dışından gelen bayilerimiz için  ulaşım ve konaklamaların sağlanması, karşılama ve yönlendirme hizmetlerinin planlanması, ses - sahne - ışık - ve görüntü sistemleri temini ve kurulumu, catering, sahne performansları ve video prodüksiyonu gibi tüm hizmetlerin planlanması gerekmektedir. Bayi toplantısı organizasyonları firmanın kurumsal kimliğine uygun konseptlerde de yapılabilir. Seminerler, tatil beldelerindeki etkinlikler, gala geceleri ve gala yemekleri, lansmanlar gibi birbirinden farklı etkinlikler ile marka ve bayiler buluşabilir.


yemekli-bayi-toplantilari

Bayi motivasyonu
şirket ve müşteri süreçlerini derinden etkilemektedir. Bayi buluşmalarında bayilerle iletişimde tüm unsurları doğru ve planlı kurgulamak çok önemlidir. Bayi buluşmalarında bayilerin marka gücü yüksek ve itibarlı şirketlerde kurduğu ilişki aynı zamanda bayinin kendisi içinde bir sosyal statü sembolüdür.


Toplantıda sunulacak yemek veya ikramlar firmaların tercihi doğrultusunda belirlenir ve her zaman günlük ürünler kullanılarak hazırlanıp, hijyenik koşullarda üretilmektedir.Bayi toplantılarının ardından düzenlenen bu yemekte çalışanlar arası diyalog kurup sürekli değişen piyasa ve rekabetten haberdar olmak hedeflenmiştir. Böylece kurumun geleceğine yönelik yatırım yapmasını güçlendirecektir. Tüm etkinliğiniz süresince temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak profesyonel bir firmadan destek almak, kusursuz bir etkinlik geçirmenize yardımcı olur.


bayi-toplantilari-not


Bayi toplantıları genel olarak bayi motivasyonu ve şirket kurumsal yapısının bayiye aktarılması için gereken ana araçtır. Bayi müşteri ile yüz yüze kaldığı için şirket hedefini bu etkinlikler içerisinde daha iyi özümseyerek içselleştirebilir.


** Yapacağınız organizasyon ya da etkinlikleriniz konusunda bilgi almak ve teklif istemek için aşağıdaki ilgili formu doldurarak bize ulaşmanız yeterli. İletişime geçmek için lütfen formu doldurunuz.


Adınız :

E-Posta Adresiniz : (*)

Mesajınız : (*)



ŞİRKET ETKİNLİKLERİ, AVM ETKİNLİKLERİ, İŞ GÜVENLİĞİ ETKİNLİKLERİ, ŞİRKET PİKNİĞİ, KORTEJ PERFORMANS VE ŞOVLAR. ŞİMDİ #KEŞFET! ETKİNLİK OFİSİ