Top Menu

Lansman Organizasyonları

lansman-organizasyonlari Gala - Lansman - Kokteyl - Açılış Organizasyonları Nedir?

En özel buluşmaları unutulmaz kılan organizasyonlar... Bu tarz organizasyonlar, firma veya kişisel olarak gerçekleştirilen kutlamaların, toplantıların, açılışların, lansmanların, gala ya da davetlerin bir parçasıdır.

Kurumsal firmalar, kurumlar ve dernekler olarak yapacağınız açılış ve törenler için detaylı kapsamda gala organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Organizasyon kapsamında misafirlerinizin keyifli vakit geçirmesi için gala gecesi organizasyonun tüm aşamaları titizlikle planlanıyor.

Kusursuz Bir Organizasyon İçin Neden Profesyonel Organizasyon Firması Tercih Edilmelidir?

gala-lansman-organizasyonlari
A'dan Z'ye kokteyl organizasyonu için müşterinin ve tercih edilen organizasyon firmasının her detayı düşünmesi gerekir. Açılış kokteyli nasıl yapılır, lansmanlarda neler yapılmalıdır, mekan düzenlemesi konusunda organizasyon firması müşterilerine nasıl yardımcı olabilir gibi sorulara cevap verebilecek bir firmadan profesyonel destek almak kusursuz bir organizasyon vermenize yardımcı olur.

Kitlesel Buluşmalar Nasıl Organize Edilir? Hazırlık Aşamaları Nelerdir?

Bu tarz gecelerde, öncelikle yapılan organizasyonun amacı doğrultusunda planlama yapılması önemlidir. Organizasyon sahibinin kurumsal kimliğine uygun konsept hazırlanması, organizasyona katılacak davetli sayısı, organizasyonun yapılacağı mekanın belirlenmesi. Organizasyonun başlama ve bitiş saatinden ara sıcak vb. özel kokteyl menülerine, kokteyl bardağından en fazla tercih edilen bistro kokteyl masasının süslenmesine, host ve hostes hizmetlerinden organizasyon yapılacak mekanın seçimine kadar herşey düşünülüp listelenmelidir. Organizasyonun neleri içereceği müşterinin ayırdığı organizasyon bütçeleri ile ortaya çıkar.

Organizasyon Denildiğinde Akla İlk Gelen Şey; Sunulacak İkramlardır.

lansman-sunulacak-ikramlar
Organizasyon menülerinde sunulan ikram içerikleri müşterilerin tercihleri doğrultusunda belirlenmeli ve her zaman günlük ürünler kullanılarak hazırlanıp, hijyenik koşullarda üretilmelidir. Organizasyon gecesine özel detaylar, hem organizasyon sahibini hem de misafirleri mutlu etmelidir. Organizasyon gecelerinde, kokteyl sunumu organizasyon yemekleri en çok tercih edilen seçeneklerdendir.

A’dan Z’ye şık bir organizasyon için mekan düzenlemesi, ekipman kiralama, süsleme hizmetleri, organizasyon alanında misafirlerin karşılanması, catering hizmetimizle yiyecek ve içecek ikramlarının belirlenmesi gibi gecenin kusursuz gerçekleştirilmesi için tüm detayları düşünmekteyiz.İkram içerikleri müşterilerin tercihleri doğrultusunda belirlenmeli ve her zaman günlük ürünler kullanılarak hazırlanıp, hijyenik koşullarda üretilmelidir.

Dinleti

lansman-organizasyonlari-dinleti
Kültürlere ve insan beğenilerine özgü olarak yaratılan ses formları müzik adı altında çağlar boyu melodilere bürünür.

Dinleti Müzikleri Denilince Aklımıza Neler Gelir?

Etkinliklerde en çok tercih edilen klasik müzik, batı müziği dinletileri insanların hayatlarında kısa bir mola vermek, yorucu ve stresli geçen zamanlara yenileyici bir etki kazandırmak için yapılmaktadır. Gerçekleştireceğiniz kokteyl, avm etkinlikleri, lansman ve galalarda dinlendirici bir etkinlik olarak tercih edebilirsiniz.

Dinletilerde En Çok Tercih Edilen Müzik Aleti: Arp.

arp-muzik-aleti
Arp, Klasik Batı Müziğinde en çok ilgi gören ve kullanılan en eski müzik aletlerinden biridir. Bununla birlikte müzik dinletilerinde keman, piyano, gitar ve latin enstrümanları en çok tercih edilenler arasında yerini alır. Başarılı performanslarıyla sanatçılar dinleyenlere keyifli anlar yaşatırlar.

** Yapacağınız organizasyon ya da etkinlikleriniz konusunda bilgi almak ve teklif istemek için aşağıdaki ilgili formu doldurarak bize ulaşmanız yeterli. İletişime geçmek için lütfen formu doldurunuz. İletişime geçmek için lütfen formu doldurunuz.



Adınız :

E-Posta Adresiniz : (*)

Mesajınız : (*)



ŞİRKET ETKİNLİKLERİ, AVM ETKİNLİKLERİ, İŞ GÜVENLİĞİ ETKİNLİKLERİ, ŞİRKET PİKNİĞİ, KORTEJ PERFORMANS VE ŞOVLAR. ŞİMDİ #KEŞFET! ETKİNLİK OFİSİ